5C ja 1D Kummiyhteisö

Kummiyhteistyö, kevät 2016

5C ja 1D tekevät kummiyhteistyötä. Tällä kertaa aiheena oli tarinan kirjoittaminen ja tarinan päähenkilön piirtäminen.Kummi (5C) kirjoitti tarinan, johon kummioppilas (1D) piirsi kuvan.

 

Koiran tarina

Olipa kerran koira nimeltä Hauva. Se oli syömässä koiranruokaa, kunnes ulko-ovi sulkeutui. Hauva tiesi, että sen omistaja Antti on lähtenyt töihin ULKOILUTTAMATTA. Joten Hauva päätti lähteä yksin ulos.

Se yritti keksiä keinon, miten päästä ulos, ettei jäisi jälkiä. Hauvan mielestä postiluukku olisi hyvä idea, mutta Hauva ei ole tarpeeksi laiha, että voisi päästä postiluukusta läpi. Joten Hauva alkoi LAIHDUTTAMAAN.

Myöhemmin Hauva huomasi että se on laihduttanut 5kg. Se lähti ulos (postiluukusta). Hauva oli iloinen, kun Antti ei tietänyt koko jutusta. Se hyppi ja pomppi jopa puumajaan asti, jonka ovat rakentaneet naapurin lapset.

Illalla Antti tuli töistä kotiin. Työpäivä kesti 10 tuntia. Se ei aavistanutkaan että Hauva oli HELSINGIN KESKUSTASSA. Kunnes:

-Huhuu?

Ei vastausta. Yleensä, jos Antti huutaa “Huhuu” niin Hauva haukahtaa.

-Hauva, oletko sinä kotona?

Ei vastausta vieläkään. Antti oli hirveän huolissaan Hauvasta. Hän päätti lähteä Keskustaan. Koska se on paikka, jossa on paljon ihmisiä.

Kahden tunnin kuluttua Antilta loppui bensa. Hän joutui menemään lähimmälle Nesteelle, jossa pitää maksaa bensasta ainakin 50€. Mutta hän ei halunnut kuluttaa aikaa. Joten Antti jatkoi kävelemällä (Antti vihaa kävelemistä).kummi1

Antti istui penkillä koska ei ikinä löytänyt hauvaa ja YHTÄKKIÄ Antti näki koiran kadulla. Se oli Hauva. Auto oli ajamassa sen päältä mutta Antti tuli pelastamaan. Se halasi koiraa ja piteli sitä kädessään. Hauva sanoi sanan, eli oli oppinut puhumaan. Antti lähes sai sydänkohtauksen. LOPPU.

Teksti: Anders

Piirros: Anton