Clash Royale

  • Jack on 37 vuotias metsämies.
  • Hän kantaa aina energia juomaa.
  • Jack on pahis ja hänellä on energia juoma ase.

Jackillä on apuri nimeltä Veijo. Veijolla on pähkinä ase ja energia juomaa.

  • Yrjö on 1 vuotias hän on supersankari

Yrjö on supertutti ja Erkki on hyvisten puolella.

  • Yrjön apuri on nimeltä vaippa pöksy. Vaippa pöksyllä vaippa ase ja puuteria.

 

Olipa kerran Yrjö ja Jack he olivat periviholliset.

Jackillä on paha suunnitelma vallata maailma.

Hänen salainen pää maja on puun sisällä Jackillä on apuri nimeltä Veijo. Veijolla on pähkinä ase ja energia juomaa.

 

Yrjön pää maja on pilvessä Yrjöllä on apuri nimeltä Vaippapöksy. Vaippapöksyllä on vaippa ase ja puuteria. Yrjö ja Vaippapöksy suojelevat Supermarjo kylää. Jackiltä ja Veijoltta. Jackin maailman valloitus suunnitelma menee näin. Ensiksi he hyökää marjo kylää ja valloitavat sen kun he on tehneet sen he valloita koko maailman.

 

 

Jack ja Veijo hyökkäävät nyt.Yrjö ja Vaippa pöksy kiitävät apuun pilvi pää majasta. Mutta liian myöhään Super marjo kylä on valloitettu. Yrjö ja Vaippa pöksy eivät voineet tehdä mitään marjo kylässä oli jätti robotteja. Jack ja Veijo olivat mielissään voitosta. Yrjön ja Vaippapöksyn pitää pysäyttää Jack ja Veijo. Jack ja Veijo palaavat pää majaan suunitelemaan toista valloitusta.Yrjö ja Vaippapöksy palaavat pilvi päämajaan etsimään Jackin ja Veijon sijaintia.

Jack ja Veijo lähtivät uuteen kohteeseen.

Jack ja Veijo päättivät hyökätä Mursulandiin.

Yrjö ja Vaippapöksy havaitsivat Jackin ja Veijon tutkasta. Jack ja Veijo huomasivat yrjön ja vaippapöksyn he lähtivät karkuun mutta yrjö ja vaippa pöksy saivat heidät kiinni. Yrjö ja Vaippapöksy veivät heidät vankilaa.Jack oli hyvin vihainen mutta mietti pakoa vankilasta. Sitten Veijolla välähti se oli keksinyt pakosuunnitelman.Yrjö ja Vaippapöksy vartoivat Jackiä ja Veijoa.Siksi karkaaminen on vaikeampaa kuin Veijo ajatteli. Mutta Veijo ei sitä jäänyt miettimään vaan alkoi jo pohtia uutta pako suunnitelmaa.Veijo kertoi suunnitelman Jackille sitten he alkoi kaivaa tunnelia kun Yrjö ja Vaippapöksy olivat kahvi tauolla. Kun Yrjö ja Vaippapöksy palasivat sellin luo.Jack ja Veijo peittivät kuopan päälle sanomalehtiä .Kun tuli yö Yrjö ja Vaippapöksy menivät nukkumaan silloin Jack ja Veijo karkasivat.Yrjön ja Vaippapöksyn onneksi hälytykset soivat Yrjö ja Vaippa pöksy lähtivät Jackin ja Veijon perään. Jack ja Veijo olivat jo kaukana eikä Yrjö ja Vaippapöksy saaneet heitä kiinni.Jack ja Veijo palasivat päämajaansa suunnitelemaan maailman valloitusta. Yrjö ja Vaippapöksy taas etsivät tutkalla Jackiä ja Veijoa.Yhtä äkkiä Jackin ja Veijon sijainti tutkasta Jack ja veijo hyökää pilvipää majaan jätti robottilla.Yrjö ja vaippapöksy he yrittävät puollustaa mutta turhaan Jackillä ja Veijolla on ylivoima he tuhoavat koko päämajan. Yrjön ja Vaippapöksyn piti jättää pää maja.Jack ja Veijo valtaavat koko maailman eikä Yrjö ja Vaippapöksy voineet mitään. Jacki halusi vangita Vaippapöksyn Vaippapöksyn ja Yrjön hän lähetti robotti partioita koko maailman etsimään Yrjöä ja Vaippapöksyn. Jack orjuutti presidentit ja Trumpin koska Jack ja Veijo ovat maailman valtiaita. Mutta Yrjöä ja Vaippapöksyä ei löytynyt koskaan.