Donald Trump saa aivot

Olipa kerran Donald Trump. Hän asui New Yorkissa. Eräänä päivänä hän oli kotonaan katsomassa televisiota kun hän kuuli hirveää meteliä keittiöstään. Hän meni katsomaan mistä ääni oli lähtöisin. Kun hän katsoi keittiöön hän huomasi, että siellä oli sinisenä hohtava portaali. Hän oli aivoton ääliö, joten hän meni portaaliin. Hetkeksi kaikki pimeni, mutta minuutin kuluttua valo tuli taas näkyviin. Kun hän astui ulos portaalista hän näki olevansa keskellä metsää jossa oli maassa paljon mutaa. Hän katseli ympärilleen, ja mietti missä oli. Yhtäkkiä jostain kuului huuto: “Kuka sinä olet?” Trump pelästyi ja menetti tasapainonsa.

Trump kaatui päin portaalia ja  portaali meni rikki.

“Hitsit!” Trump sanoi. Sitten metsästä tuli teletappi. “Tervetuloa Teletappilaan”, se sanoi. “Onpa urpon niminen mesta”, Trump sanoi. “Tule mukaani kyläämme”, teletappi sanoi. “Tulen jos pääsen pois teidän surkeasta maasta”, Trump sanoi. Trump ja teletappi menivät teletappien kylään, koska siellä asui Tietäjä Teletappi. He menivät hänen luokseen ja pyysivät häntä auttamaan. “Auta minut pois tästä tyhmästä maasta”, Trump sanoi. “Vuorilla asuu eräs velho joka voisi auttaa sinua”, Tietäjä Teletappi sanoi. Niin Trump lähti kohti vuoria. Kun hän oli kulkenut vasta yhden kilometrin matkan häntä vastaan tuli tiikeri. Koska Trumpilla ei ollut aivoja, hän ei kiinnittänyt siihen huomiota, vaan käveli vain ohi. “Onpa hölmö tyyppi” tiikeri sanoi. Seuraavaksi vastaan tuli rotko. Trump ei edes huomannut sitä vaan jatkoi kävelemistä. Juuri kun hän oli astumassa rotkoon, sieltä tuli lintuparvi. Linnut olivat niin vahvoja, että kun Trump astui niiden päälle, ne eivät pudoneet vaan pysyivät ilmassa, mutta eivät päässeet nousemaan ylöspäin. Trump käveli vielä muutaman kilometrin kunnes pääsi sen vuoren juurelle missä velho asui. Hän lähti kiipeämään vuorenrinnettä ylöspäin. Puolivälissä matkaa ylös, häntä vastaan tuli noita. “Mitä sinä teet minun ja mieheni vuorella?” Noita kysyi. “Teletapit sanoivat, että täällä asuu joku velho”, Trump sanoi. “Päästäksesi hänen luokseen sinun täytyy ensin voittaa minut”,

noita sanoi. “No ok”, Trump sanoi. “Tulen lähemmäksi ja sitten minä luen loitsuja”, noita sanoi. Noita eteni sentin minuutissa. “Onpa minulla nälkä”, Trump sanoi. Hän otti taskustaan Mc Donaldsin juustohampurilaisen, ja alkoi ahmia sitä. Puolen tunnin kuluttua kun hän oli saanut syötyä, noita oli kahden metrin päässä hänestä. “Tulen vielä vähän lähemmäksi ja sitten minä luen loitsuja”, noita sanoi. Trump käveli noidan ohi ja näytti hänelle kieltä. “Jonakin päivänä saan sinut vielä kiinni, ja sitten luen loitsuja!” Noita huusi hänen peräänsä. Trump kiipesi ylöspäin, ja häntä vastaan tuli Paavo Paavali Pesusieni. “Älä tule!” Hän huusi. “Tulenpas”, Trump sanoi. “Yhyhyy! Olet ilkeä!” Paavo itki. Paavo juoksi pois, ja Trump jhatkoi kiipeämistä. Lopulta hän pääsi vuoren huipulle, ja näki, että siellä oli pieni hirsimökki. Trump meni sisälle ja näki velhon, joka istui pöydän ääressä ja söi mars patukkaa. “¨Haloo”, Trump sanoi. “Apua!” velho huudahti. “Älä nyt ole tuollainen pelkuri”, Trump sanoi. “Olen vain aivoton diktaattori”, Trump sanoi. “Okei, mutta miksi olet täällä? Velho kysyi. “Haluan, että annat minulle uuden portaalin”, Trump sanoi. “Selvä, mutta se maksaa”, velho sanoi. Trump antoi velholle kahdeksansataatuhatta  dollaria, ja velho alkoi rakentamaan hänelle portaalia, ja antoi hänelle mars patukoita ja coca colaa. Tunnin kuluttua portaali oli valmis, ja Trump oli lihava ja hänellä oli suklaata naamassa. “Jippiajei!” Trump huusi. “ennen kuin lähdet syö tämä patukka”, velho sanoi. Patukassa luki: Aivo patukka. Antaa hölmöille diktaattoreille aivot. “Okei”, Trump sanoi. Hän söi patukan ja yhtäkkiä hänen luonteensa ja tapansa muuttuivat. “Maistuuko?” Velho kysyi. “Kyllä kiitos”, Trump sanoi. “No, mene nyt kotiisi ja ala tehdä hyviä ja fiksuja päätöksiä”, velho sanoi. Niin Trump meni portaaliin ja palasi kotinsa keittiöön, sinne mistä oli lähtenytkin. Kello oli jo seitsemän aamulla ja oli aika lähteä töihin. Trump teki hyviä päätöksiä ja hänestä tuli hyvä presidentti, ja kansa tykkäsi hänestä paljon enemmän kuin Obamasta.