Jorman ja Sumon seikkailut

Olipa kerran Jorma ja Sumo he olivat parhaat ystävät. He menivät sirkusnäytökseen. He olivat todella innoisaan.Kesken näytöksen he menivät vessaan.Mutta kun he tulivat ulos he eivät päässeet ulos. He odottivat monta tuntia että he pääsisivät ulos.Sitten ovi avautui keskiyöllä mysteerisesti. Sieltä tuli rotta joka juoksi jotain karkuun.Jorma ja Sumo meni yö vartijan huoneeseen. Jormaa pelotti ja Sumo lohdutti mutta Jormaa pelotti yhä.ne näkivät vilauksen robotista. Sumo meni katsomaan mutta hän ei nähnyt mitään. Sitten Jorma näki valvontakameroista robotteja jotka liikkui. Jorma halusi kotiin sitten hän näki ilmastointikanavan. Jorma ja Sumo menivät ilmastointikanavoihin ja kuuli ääniä.

Äänet olivat pelottavia.Sitten Jorma ja sumo pääsivät toiseen huoneeseen  ja näki pelottavan robotin joka katsoi  Jormaa ja Sumoa Pelottavasti. He juoksivat kohti ilmastointikanavaa päin mutta Sumo jäi vatsasta kiinni.Jorma yritti työntää sumoa mutta ei onnistunut. Jorma sai hänet pois potkaisemalla häntä peppuun.Jorma ja Sumo ryömi niin nopeasti pois kun pääsi ja näki toisen uuden huoneen.Jorma ja Sumo näki telkkareita.

He alkoivat katsoa niitä mutta ne menivät rikki. Jorma ja Sumo meni hissiin joka johti heidät maan alle. Siellä oli outo huone jossa kuului miehen ääni joka neuvoi heitä. Jorma ja Sumo poistui hissistä. Ääni käski sähköttämään robotteja jos ne ei ole paikalla. Ne

hyökkää kimppuun ja tappaa jos Jorma ja sumo ei sähkötä niitä. Jorma ja sumo sanoi: Okei!.

Mutta yhtäkkiä kuului askelia ja Sumo säikähti. Sumo juoksi täysiä karkuun ja näki toisen robotin. Jorma juoksi sumon luo ja sitten he huomasivat että se oli ansa.Jorma ja Sumo tippui lattia luukusta jonkun ihmisen hautaan.Siellä oli pimeää mutta siellä oli hauta Haudassa  oli myös robotti joka oli karhun näköinen. Se alkoi jahdata Jormaa ja Sumoa mutta tuntematon tyyppi painoi “off” Nappia.Sitten karhu sammui ja he iloitsivat. He menivät eri huoneeseen ja näki menneisyyteen.Jossa he näkivät kun robotit tehtiin niiden tekijä oli Hirviö. Hirviö oli noin 5 vuotias ja 3 metriä pitkä. Jorma ja Sumo palasivat aikaansa. Jorma ja Sumo halusivat löytää tuon hirviön. mutta he eivät tienneet missä se oli. Mutta sitten he löysivät Generaattorin.  Jorma ja Sumo tajusi että täällä se Hirviö voisi olla. Jorma ja Sumo tuhosi Generaattorin ja hirviö oli sen takana.Sumo ja Jorma juoksivat karkuun koska he tiesivät että generaattori tulee räjähtämään. Jorma ja Sumo pääsivät karkuun ja Näki hirviön.

 

Hirviö sanoi: Te ette pääse koskaan täältä pois! Jorma sanoi: Ai ei? Hirviö sanoi: ETTE! Jorma ja Sumo juoksi hissiin. Mutta kun he tulivat ylös, siellä oli huone. Se mies neuvoi ja sanoi että kannattaa kattoa valvonta kameroihin koska siellä voi olla joku rikkinäinen robotti. Joka satuttaa, Sumo katsoi kameraa siellä oli rikkinäinen robotti. Sumoa alkoi pelottaa ja kiljui kun pikku tyttö. Jorma ja Sumo Lähtivät juoksemaan ja ne huomasi että robotti oli jahtaamassa niitä. Jorma ja Sumo juoksivat täysiä ja he ehtivät hissiin ajoissa. Kello oli kuusi aamulla mutta ovet eivät aukeneet.Jorma ja Sumo Päättivät etsiä avaimen. sitten ääni sanoi että se avain on yhden robotin selässä se oli sama robotti joka jahtasi niitä. Jorma ja Sumo kauhistui ja meni hissiin uudestaan. Sumoa pelotti kauheasti mutta Jorma lohdutti Sumoa. hissi oli perillä he menivät hissin ovea kohti mutta hissin ovi oli lukossa. Sitten se tuntematon tyyppi avasi ovet, ja Jorma ja Sumo löysi hirviön jolla oli avain, Sumo löi hirviötä turpaan.hirviötä sattui ja antoi avaimen. Sumo otti avaimen ja meni Jorman luo.Jorma ja Sumo meni hissiin ja avasi oven. Jorma ja Sumo meni kotiin syömään karkkia.

LOPPU!

Kuvahaun tulos haulle fnaf 4

Tekijät: Rasmus ja Aleksi