Trumpin presidentinvaalit

Olipa kerran kaksi teletappia jotka halusivat terrorisoida Trumpin presidentin vaaleja. He alkoivat tehdä suunnitelmaa. Heidän nimensä olivat Pete ja Erkki. Sitten koitti vaalipäivä. He lähtivät Washingtoniin. Pian he näkivät Trumpin. Teletapit olivat pukeutuneet ihmisiksi joten heitä ei tunnistettu.

Kun vaaleista oli kulunut jo jonkin aikaa, he alkoivat toteuttaa suunnitelmaansa. Ensin he tarjosivat vartijoille ruokia joissa oli nukutus kaasua. Sitten kun Obama oli lähtenyt, he kidnappasivat Trumpin ja hänen poikansa Barronin.  He kutsuivat telepatia tapeillaan apujoukkoja kantamaan Barronia ja Donaldia.

Kun he olivat päässeet Teletappilaan, he huomasivat että Trumpit olivat karanneet. He lähtivät takaisin Tellukselle etsimään Trumppeja, mutta siellä ilmeni että he olivatkin karanneet vasta Teletappilassa.

Kun he olivat päässeet Teletappilaan, he tekivät yleishälytyksen. Trumpit löytyivätkin melkein heti. Sitten he joutuivat vankilaan.

Trumpit uhkasivat kutsua poliisin sillä he eivät tienneet olevansa teletappilassa.

Sitten teletapit selittivät heidän olevan teletappilassa.

Trumpit alkoivat kiljua. Sitten Erkki  näpäytti heitä nuijalla koska hänen korviinsa sattui.

Kun he taas heräsivät he huomasivat olevansa vankilassa. Sitten teletapit tulivat ja he uhkasivat muuttaa  trumpit teletapeiksi.Trump sanoi että se oli kiristystä mutta hän suostui luovuttamaan vallan Barack Obamalle. Sitten Barron päästettiin tellukselle mutta Trump aiottiin paistaa Tiivitaavin ruoaksi.

Kun Barron oli päässyt tellukselle hän alkoi tehdä suunnitelmaa isänsä pelastamiseksi. Kun Barron oli valmis hän teki telerportaali laitteen ja meni sillä teletappilaan. siellä hän puki päälleen  teletappi valepuvun.   Hän lähti kohti Teletappilan keittiötä. Siellä hän teki saman tempun kuin Pete ja Erkki presidentin vaaleissa, eli nukutti vartijat. sitten hän meni pelastamaan isäänsä.

Kun hän oli päässyt sinne hän huomasi että hänen isältänsä oli jo otettu sormi, mutta onneksi se oli ollut kivutonta sillä sormi oli puudutettu. Trumpia ei silloin vartijoitu joten pako oli helppo. He pääsivät takaisin tellukselle.

Valta oli Obamalla joten telluksella oli jo kaikki hyvin. Tiivitaavi sai kaukana teletappilassa sormen ruoakseen joten hänelläkään ei enää ollut  nälkä .

Erkki ja Pete totesivat että kaikki oli hyvin.