MARSIN MENNEISYYS

MARSIN MENNEISYYS

Kauan sitten, dinosaurusten aikaan, Marsissa oli elämää. Mars oli erittäin kaunis ja asuinkelpoinen maa. Siellä oli hyvin samanlainen luonto kuin Maassa. Marsissa asui marsilaisia, velhoja, noitia ja marsilaisia eläimiä. Marsin asukkaat olivat jakaantuneet kahteen ryhmään, hyviin ja pahoihin. Hyviä hallitsi kuningas Bilius ja kuningatar Ariana, jotka olivat velho ja noita. Pahaa hallitsi  Lordi Spaceflea ja hänen poikansa Kätyri, jotka olivat kumpikin velhoja. Biliuksella ja Arianalla oli pieni yksi vuotias tytär jonka nimi oli Star.

Eräänä päivänä Lordi Spaceflea lähetti poikansa Kätyrin murhaamaan Biliuksen ja Arianan koska oli jo monta vuotta halunnut hallita Marsia. Kätyri naamioitui hyväksi marsilaiseksi, jottei häntä tunnistettaisi pahaksi velhoksi ja lähti hyvän linnaketta kohti pahan linnakkeesta. (Linnakkeet olivat siis kuin kaupunkeja. Marsissa oli nimittäin silloin vain kaksi kaupunkia eli hyvän ja pahan linnakkeet.) Matkalla hän joutui ohittamaan hyvän sotilaita ja vartioita, mutta selvisi niistä, vaikka yksi vanha vartija, joka vartioi hyvän linnakkeen porttia epäili häntä. Kätyri oli juuri päässyt Biliuksen ja Arianan talolle, kun yhtäkkiä hän kuuli vauvan kirkunaa talosta. Kätyri tajusi heti että Bilius ja Ariana olivat saaneet lapsen. Kätyri ajatteli, että hän voisi tappaa lapsenkin. Hän meni hiljaa ulko-ovesta sisälle taloon. Mutta ilmeisesti hänestä kuului jokinlainen ääni, koska juuri silloin Bilius syöksyi olohuoneesta eteiseen ja tappoi Kätyrin tappokirouksella ennen kuin tämä ehti tehdä mitään.  Vaikka Kätyri oli nyt kuollut, oli pahuudesta kukistettu vain pienen pieni osa.

Kun Kätyriä ei kuulunut kotiin, Lordi Spaceflea huolestui ja lähti hyvän linnaketta kohti. Hän vähät välitti siitä kuka näki hänet, koska hän aikoi tappaa joka ikisen joka yritti estää häntä menemästä hyvän linnakkeeseen. Niinpä hän lähti hyvän linnaketta kohti. Kun hän saapui perille, hän meni Biliuksen ja Arianan talolle, ja näki Kätyrin elottoman ruumiin talon eteisessä. Hän huokui vihaa ja surua. Ei siitä että hänen ainoa poikansa oli kuollut, vaan siitä ettei Kätyri ollut saattanut hänen antamaansa tehtävää loppuun. Spaceflea ei ollut oikeastaan koskaan rakastanut ketään. Starin perhe oli jo käynyt  nukkumaan, kun Spaceflea ryntäsi vanhempien makuuhuoneeseen ja murhasi Biliuksen ja Arianan, mutta ei Staria koska ei tiennyt Biliuksella  ja Arianalla olevan lasta. Niinpä hän lähti tyytyväisenä takaisin pahan linnakkeeseen tietämättä, että oli juuri jättänyt eloon pahimman tulevan vihollisensa.

Hyvät eivät tiennet ollenkaan että heidän johtajansa oltiin tapettu. Lordi Spaceflea lähti vähin äänin hyvien linnakkeesta. Hän oli tyytyväinen suoritukseensa. Muutaman tunnin päästä palvelija heräsi ja oli menossa herättämään hallitsija paria, kun vähän aikaa heräteltyään hän tajusi että nämä olivat kuolleet. Hän juoksi kaupungin keskusaukiolle ja huusi niin kovaa kuin pystyi:

– Kuningas ja kuningatar ovat kuolleeet!

Kaupunkilaiset näyttivät suorastaan pöllämystyneiltä. Pikku hiljaa he alkoivat tajuta mitä palvelija oli sanonut. Kauhu levisi kaupunkiin kuin helposti tarttuva tauti. Monet alkoivat kirkua ja juoksivat koteihinsa ja sulkivat sekä ovet että ikkunat. Yksi kyläläinen kysyi palvelijalta:

– Onko kuninkaan tytär Star vielä elossa?

Palvelija vastasi ettei tiennyt ja lähti parin vartijan kanssa katsomaan. Ja kuin ihmeen kaupalla Star nukkui tyytyväisenä omassa pinnasängyssään ja söi peukaloaan. Starilla ei ollut muita sukulaisia, joten hänet vietiin  orpokotiin 12 vuodeksi. Sen jälkeen hänen täytyi osallistua sotaan, jonka hyvät olivat aloittaneet heti kun kuningas ja kuningatar oli murhattu.

Vuodet kuluivat orpokodissa nopeasti. Kun Star täytti   12-vuotta hänen täytyi lähteä sotaan ja aloittaa sotajoukkojen johtaminen. Hän otti parhaimman ystävänsä Lilyn avustajakseen sotaan. Star oli tutustunut Lilyyn orpokodissa. Lilyllä oli pitkä vaaleanruskea tukka. Hän oli yleensä iloinen ja nauravainen, mutta silloin kun hän suuttui, hän suuttui! Sota oli hyvien kannalta kääntynyt 11 vuoden aikana huonoon suuntaan, mutta kun Star astui sotaan, alkoi sota sujua hyvin ja hyvät siirtyivät johtoon. Kolmen vuoden kuluttua melkein kaikki pahat oli kukistettu mutta Lord spacefleata ei vieläkään. Staria suututti. Hän halusi tappaa Spaceflean. Oli tullut aika tehdä vuosisadan pahimmasta velhosta loppu. Tässä vaiheessa kaikki pahat marsilaiset ja muut Spaceflean joukot oli kukistettu. Star laukaisi erittäin voimakkaan tappokirouksen päin Spacefleata ja tämä lyyhistyi vaatemyttynä maahan. Kaikki alkoivat riemuita ja juhlia. Hyvät olivat voittaneet sodan! Vai olivatko tosiaan? Oikeasti nimittäin Spaceflea ei ollut kuollut vaan muuttunut avaruuskirpuksi ja paennut toiselle puolelle avaruutta mutta kukaan ei tiennyt sitä. Hyvät päättivät muuttaa Maahan ja perustaa siellä velhoyhteisöjä eri maihin. Maassa kaikki tekivät muutaman taian, syntyivät uudestaan ja muuttivat nimensä. Starista tuli Harry Potter ja Spacefleasta Lordi Voldemort. Ja näin alkoi tarina Harry Potterista!

Tekijät: Emmi ja Lotta