Bananan seikkailu

Bananan seikkailu

Olipa kerran banaani kuningattaren banaani kylä.  Banaani kylässä asuu banaaneja. Banaani kylä sijaitsee pilvissä. Banaani kylän talot ovat tehty chiquita merkeistä. Chiquita banaani kylää johtaa banaani kuningatar nimeltään Banana. Banaani kylässä on vain yksi kauppa  keskus, jossa myydään saappaita. Kauppakeskuksessa on erilaisia kauppoja. Kauppoja ovat esimerkiksi pinkki, sininen, punainen, musta, valkoinen ja liila. Kauppojen nimet perustuvat kaupoissa myytävistä saappaista, jotka ovat kaupan nimen värisiä. Saappaat ovat muotia banaaneille. Banaani  kauppakeskuksessa ei ole ruoka kauppoja eikä vaatekauppoja. Banaaneilla on vain saapas kauppoja. Banaanit keräävät ruokansa itse hattara pilvistä. Hattara pilvet ovat saaria joissa kasvaa hattarapuita. Banaani kauppakeskuksen vieressä Bananan linna jossa Banana suunnitteli erikoista lomaa.

Lomaa jossa hän menisi seikkailemaan kuolleiden banaaneiden maailmaan eli ihmisten maailmaan. Banana  kertoi kansalle ideastaan, kaikki olivat idean puolella.Banana päätti toteuttaa suunnitelmansa viikon kuluttua. Hän valmisteli ahkerasti reissuaan koko viikon ajan. Bananan piti esimerkiksi hakea hattara pilveltä hattara eväitä. Hän pakkasi eväänsä uusiin saappaisiin mitkä hän ostanut seikkailua varten. Saappaat olivat keltaiset ja Bananan mielestä tosi hienot. Kun  Banana oli pakannut  hän  meni chiquita-merkki  koneelle ja kone laittoi Bananan navan päälle chiquita  merkin.

Banana ei kyllä mennyt kuolemaan vaan seikkailemaan ja lomailemaan. Lomalla hän aikoi tutkia kuolleiden maailmaa eli ihmisten maailmaa. Banana ei kyllä ollut varma milloin  hän aikoi palata, joten antoi vallan hetkeksi lapselleen Bananakselle. Bananas ei ollut varma että pystyisikö johtamaan kaupunkia mutta päätti olla sanomatta siitä ettei Banana hermostuisi.  Banana oli täysin luottavainen Bananakseen ja valmis lähtöön. Banana teki pilveen reiän ja tippui tippumistaan ja  tippui banaani puuhun johon banaanit tippuvat kuollessaan.

Banaani puu oli kerrostalon pihalla. Talossa asuu tietysti lapsia jotka haluavat banaaneita. Aamulla lapset hakivat puusta banaani kaikki huomasi ensiksi keltaisen ja suuren banaanin joka oli Banana. Siitä sota syntyi kun kaikki lapset halusivat Bananan.  kun kaikki lapset painivat niin Banana pääsi pakoon. Banana juoksi autotielle ja auto meinasi ajaa Bananan päälle mutta juuri silloin yksi lapsi huomasi Bananan ja lähti ajamaan Bananaa takaa auto pysähtyi huomatessaan että lapsi juoksi auto tiellä. Lapsi sai Bananan kiinni mutta huomasi että Banana oli elävä. Lapsi kiljaisi ja heitti Bananan. Banana lensi yhden pojan yli ja poikakin kiljaisi ja lähti pois. Banana lensi ja lensi  pitkään ja putosi jonkun ison talon katolle. Talo oli ilmeisesti koulu. Koulussa oli menossa välitunti. Banana ihmetteli mitä meteliä koulun pihalta kuulu. Hän katsoi katolta alas ja piha oli täynnä kikattavia, mölyisiä ja iloisia lapsia. Lapset leikkivät pihalla kirkonrottaa. Kun yksi lapsi huusi omat kaikki pelastettu. Banana säikähti siitä ja putosi katolta. Hän   tömähti kovalle ja kylmälle asfaltille. Onneksi välitunti oli juuri loppunut ja Lapset olivat lähteneet. Banana nousi voivotellen asfaltilta.

Sillä välin pilvimaassa oli kaaos. Bananas ei osannut  huolehtia pilvimaasta. Pilvimaassa banaanit juoksentelivat pitkin chiuquita-kylää ja ostivat kokoajan lisää saappaita sillein että chiquita talot olivat täynnä saappaita.  Bananaksella oli hirveä stressi hän ajatteli että hänen pitäisi hakea Banana seuraavana yönä Banana alkoi rakentaa konetta jolla hän pääsisi takaisin pilvimaailmaan. Kone valmistui kahden päivän kuluessa. Viidentenä yönä  Banana pääsi lähtemään kotiin matka kesti vain kaksi tuntia ja pian hän oli jo perillä. Kun Banana palasi valtaan  järjesti  chiquita-kylän uudelleen.